Τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παραγγείλετε τις φωτογραφίες σας!

       Η χαρούμενη ημέρα της ορκωμοσίας σας μόλις τελείωσε και εσείς έχετε μπει στο site μας (εκεί κατά το απογευματάκι) και κοιτάτε τις φωτογραφίες της ορκωμοσίας σας, ώσπου ξαφνικά βρίσκετε μια που σας αρέσει και θέλετε να την κάνετε δική σας… Βρίσκεστε όμως σε απορία… Πώς θα γίνει αυτό; Στην συνέχεια θα βρείτε 5+1 τρόπους για να γίνει η ποθητή φωτογραφία δική σας!

  1. Πατάτε επάνω στην φωτογραφία, η οποία ανοίγει σε μια νέα καρτέλα.Σημειώνετε τον αριθμό που εμφανίζεται σαν τίτλος της καρτέλας αυτής και μας επισκέπτεστε στο κατάστημά μας (Κορίνθου 80 & Νόρμαν) για να την παραλάβετε.
  2. Στην περίπτωση που μένετε μακριά (εκτός Πατρών) και δεν έχετε κάποιον να τις παραλάβει, ακολουθείτε και πάλι τα βήματα που περιγράφονται στον πρώτο τρόπο και μας καλείτε για να κάνετε την παραγγελία σας. Οι φωτογραφίες σας θα αποσταλούν στην διεύθυνση που θα μας δώσετε με επιβάρυνση +5€, που είναι η αντικαταβολή.
  3. Στην περίπτωση που και πάλι μένετε μακριά και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει τις φωτογραφίες σας, κάνετε όσα περιγράφονται πιο πάνω, αλλά επειδή δεν θέλετε να πληρώσετε 5€ για την αντικαταβολή, μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό μας στην Εθνική Τράπεζα στον αριθμό 225/645459-31 είτε στον λογαριασμό μας στην Πειραιώς στον αριθμό 5504-001172-359 και να σας στείλουμε τις φωτογραφίες με απλό γράμμα με επιβάρυνση +2€
  4. Μπορείτε να μας στείλετε το URL της φωτογραφίας που θέλετε στο email μας photosimospatra@gmail.com μαζί με το όνομα και το επίθετό σας, την διεύθυνση κατοικίας σας,τον ταχυδρομικό σας κώδικα, καθώς και ένα τηλέφωνο για να μπορέσουμε να σας καλέσουμε για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας και τον τρόπο αποστολής των φωτογραφιών σας!
  5. Μπορείτε να κρατήσετε τους αριθμούς των φωτογραφιών που σας ενδιαφέρουν και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να έρθετε είτε από το κατάστημά μας να τις παραγγείλετε, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610 436161, είτε μέσω email στο photosimospatra@gmail.com και να κάνετε την παραγγελία σας.
  6. Μπορείτε να μας στείλετε μέσω email τους αριθμούς των φωτογραφιών που σας ενδιαφέρουν ή τα URL τους και να σας στείλουμε τις φωτογραφίες σας σε ηλεκτρονική μορφή, αφού πρώτα έχει γίνει κατάθεση των χρημάτων της παραγγελίας σας στον λογαριασμό μας στην Εθνική Τράπεζα στον αριθμό 225/645459-31 είτε στον λογαριασμό μας στην Πειραιώς στον αριθμό 5504-001172-359.

Συνοπτικά οι χρεώσεις είναι οι εξής

  • αποστολή με αντικαταβολή +5€
  • αποστολή με απλό γράμμα +2€
  • αποστολή μέσω email χωρίς επιβάρυνση-ΦΥΣΙΚΑ-(αφού προηγηθεί κατάθεση των χρημάτων για τις φωτογραφίες)

Για οποιαδήποτε απορία σας πάντως θα μας βρίσκετε στο 2610 436161 και στο 6972136869

Συγχαρητήρια για αυτή σας την επιτυχία και σας ευχόμαστε ακόμη περισσότερες!

ΦΩΤΟ ΣΙΜΟΣ

Αρέσει σε %d bloggers: